Om klubben

På Sjögärde skall det vara lätt att trivas. Redan när du parkerar möts du oftast av en person som säger "Hej" eller "Välkommen". Vår anläggning är unik då man från klubbhusterassen ser 12 av de 18 hålen. Genom Sjögärde rinner Kvarnbäcken bland en mängd bautastenar, 22 dammar, åtta stenbroar, vattenfall och kanaler. Närheten till naturen, lugnet och golfens utmaning är ständigt nära på Sjögärde. Välkommen!

Banan är anpassad efter golfspelaren som söker utmaning, glädje och njutning. Parkbanan slingrar sig fram mellan naturliga vattenhinder, bunkrar och bautastenar. Strategi och valmöjligheter präglar golfrundan på Sjögärde. Våra träningsområden är också av högsta kvalitet. En korthålsbana/pay&play över 6 hål - ett stort träningsfält för egna bollar - och en Driving Range i full längd finns också.

Vi arbetar efter inriktningen "Bättre golf för alla" - vilket innebär att var och en i klubben arbetar för en stark medlemskänsla och klubbtillhörighet. Hos oss har du alla möjligheter att utveckla din egen golf.

Sjögärde har medlemsformer med och utan spelrätter. Vi erbjuder medlemskap som passar dig oavsett när i livet du vill spela på Sjögärde.

Kontakta oss gärna för information, 0340-657865 eller boka upp oss för en visning av Sjögärde.

Välkommen!