Inbjudan till event på Sjögärde Golfklubb den 17 oktober!

Lågkonjunktur? Är det dags att sänka ditt handicap i försäljning och göra fler och bättre affärer?

Sjögärde golfklubb bjuder in partners och medlemmar till en eftermiddag tillsammans med Adviser Partner, The Sales Expansion Company, specialisten på att skapa högre försäljning och expansion för företag.

Sedan 2002 har Adviser Partner konsulterat och tränat tusentals företag och tiotusentals vd:ar, försäljningsdirektörer, försäljningschefer, säljcoacher, säljare och icke-säljare till högre och mer lönsamma resultat.

Under några timmar kommer Advisor Partner bjuda på våra observationer av vad företag och säljare gör som når sina mål och ökar försäljningen. Det blir konkreta tips och metoder som du direkt kan ta med dig och börja tillämpa för att du och ditt företag skall börja göra mer affärer och bättre affärer.

Martin Troede, som håller i utbildningen, är en av 29 konsulter på Adviser Partner som jobbar med säljstrategi, säljledning, och säljträning och hjälper kunder att få en mer högpresterande säljorganisation och inte minst att etablera ett nytt beteende som gör att förändringen består över tid. Martin Troede är bosatt i Frillesås och medlem i Sjögärde och kämpar tappert att sänka sitt handicap i golf.

Läs gärna mer om Adviser Partner https://adviser-partner.se/ och https://www.martintroedehalland.se/

För vem: Partners och medlemmar som arbetar med försäljning som vill öka sin försäljning. I mån av plats övriga.

När: 17 oktober 12.00 – 16.00 på Sjögärde Golfklubb

12.00 Registrering / Lunch Restaurang Classic

13.00 Föredraget startar

14.30 Gofika serveras av Classic.

16.00 Slut.

Anmälan: Mail till martin.troede@adviser-partner.se senast 10 oktober. Anmälda får en bekräftelse via mail. Antalet platser är begränsade.

Kostnadsfritt

Mvh, 

Sjögärde Golfklubb

Kommentarer