Styrelse

Gunnar Peters

Ordförande

Erland Andersson

Kassör

Min fru Lou Lou och jag bor i centrala Frillesås. Om någon har intresset av att se en urinvånare på 60+ från Frillesås så går det fint att spana in mig. Jag är nämligen född i Frillesås, vuxet upp i Frillesås, alltid varit bosatt i Frillesås och haft mitt yrkesverksamma liv i Frillesås. Och faktiskt, så har jag trivts alldeles utmärkt med det. Jag är ekonom och arbetar med redovisning och beskattning. Det i en firma vid namn Löftadalens Ekonomiservice AB. Lou Lou och jag var med att bilda klubben en gång på tidigt 90 tal. Plockade sten och krattade jord innan sådd. Det tog lite tid innan man kunde slå ut på första tee. Tycker det är riktigt roligt att spela och tävla i golf. Detta trots ett högt handikapp.

Varför vill jag vara med i styrelsen:

Jag vurmar för ideella verksamheter, imponeras av den kraft som ett antal ideellt arbetande medlemmar kan åstadkomma för att skapa goda värden.

I styrelsearbetet vill jag bidra med lite ekonomiskt tänk före beslut.

Staffan Örtegren

Ledamot

Jag heter Staffan Örtegren och är 63 år,  bor i Kungsbacka innerstad i en bostadsrätt.
Jag är förtagare sedan 2001 i CCTV Support som arbetar med kameraövervakning och fysisk säkerhet. Denna bransch har jag varit trogen sedan 1988. Jag är även engagerad i andra företag och ett av dem Schmiedmann AB, BMW specialist, med butik och verkstad i Fjärås. Företaget har även ett sponsorpaket med Sjögärde. Jag är en entreprenör som ständigt jagar nya projekt i mitt arbetsliv där jag är känd för att ha ett stort engagemang och att inte lämna något ogjort efter mig.

Påbörjar nu min fjärde säsong som medlem i Sjögärde men har spelat golf i ca 13 år. Jag kommer sannolikt att vara kvar i Sjögärde så länge jag spelar golf i Sverige.

Christer Gerhardsson

Ledamot

 

 

Lene Mortensen

Ledamot

Jag heter Lene Mortensen, är 64 år och bor bokstavligt talat på golfbanan, närmare bestämt på Sjögärdevägen 24.

Jag är fött i Danmark och uppväxt i en liten by på Jylland. 1995 flyttade jag till Onsala, hade tänkt att testa på livet i Sverige i ett par år, men trivdes så bra att jag fortfarande är kvar.

Har jobbat med många roliga saker, mest kreativa yrken. Har varit egen företager i flera omgångar både i Sverige och Danmark. Det som har präglat mig mest, är de 10 år som jag och min man byggde upp och drev en konferensanläggning i Marks kommun. Det var en fantastisk tid med mycket jobb, där värdskap och miljö var högt prioriterat.

Er nu inne på min 5 säsong på Sjögärde GK. Golfen är ju så rolig :)och har man nöjet, att alltid få ett fint bemötande på klubben, och att få vistas i vackra omgivningar, som vår anläggning bjuder på, är det en helt underbar upplevelse.

 Jag ser det som en fantastisk möjlighet, att få vara med att utveckla vår fina Sjögärde GK med positivitet och bidra med mina kunskaper och erfarenheter.

Mitt hjärta slår lite extra, för at hitta vägen till få fler tjejer/damer att söka sig till klubben

Marie Barnes

Ledamot

Mitt namn är Marie Barnes 45 år.

Jobbar som barnskötare och pedagog på förskola , och har många års erfarenhet av att jobba med barn i olika åldrar, och även barn med olika funktionshinder på skola & fritids.

Jag har före alla dessa år inom barnomsorgen även jobbat på Ericsson Microwave system  i Göteborg, där jag va kretskortsoperatör och lödde kretskort till svenska försvaret, och några års erfarenhet på Labgruppen i Kungsbacka, där vi byggde förstärkare till olika musikevenemang.

Mina egenskaper är att jag är väldigt social, nära till skratt, tycker om att jobba, skriver snabbt på dator, noggran, kan vara väldigt fokuserad, uppskattar pålitlighet & ärlighet.

Fritidsitressen är umgås med familj & vänner, laga mat, greja i trädgården, musik och stort intresse för golf såklart.

Jag och min man brukar spela golf så ofta vi kan.

Jag har inte suttit i en styrelse förrut, endast varit lite inblandad i kungsbacka brottarklubb, men jag ser fram emot att vara med i sjögärdes nya styrelse och ser också fram emot ett gott samarbete och bra gemenskap i nya gänget.