Bli företagspartner

Sjögärde golfklubb kan erbjuda dig och ditt företag en fantastisk chans till bra motion i form av golf. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa det bästa för ditt företag. Nya skatteregler gör att du kan erbjuda din personal, golf inom ramen för friskvårdsbidraget, regler hittar du på https://golf.se/friskvardsbidrag. Nedan följer exempel på några olika möjligheter.

Nybörjarkurs

Genomförs på helger. Möjlighet att ta så kallat grönt kort (körkort för golfspel på bana)
PRIS: 1 995 kronor per deltagare. Friskvårdsbidrag

Partnerskap

Välkommen att bli vår företagspartner. Vår anläggning är perfekt för aktiva möten tillsammans med kunder och medarbetare i underbar miljö. Kombinera en golfrunda med att konferera i vår konferenslokal och ät god mat i restaurangen där du har en fantastisk utsikt över vår vackra bana. Vi har flera olika partnerskapsalternativ och vi försöker anpassa efter dina önskemål. Ordna en tävling för kunder och medarbetare En tävling hos oss på Sjögärde Golfklubb (35 minuter på E6 söder om Göteborg) blir alltid en lyckad tillställning. Vi hjälper till med incheckning, startlistor, utlämning av scorekort, sammanställning av resultat kort sagt allt som tillhör ett bra engagemang. I vår shop finns ett stort utbud av produkter för prisbordet. Vår restaurang kan erbjuda allt från fralla på morgonen till en god middag på kvällen.

Prisexempel med 15 deltagare.

Pris från 9750 kr inklusive tävling, välkomstfralla och lunch.

Kontakta Henrik Dehlryd som är vår klubbchef på telefon 0340-657865 eller sänd en förfrågan till henrik@sjogarde.se I nedan länk så ser du fyra exempel till partnerskap för ditt företag.