Företagsevent

Stort Tack – Advisor Partner!

Igår välkomnade vi Martin Troede och Advisor Partner till oss på klubben!

Martin, som är konsult på Advisor Partner, jobbar med säljstrategi, säljledning, och säljträning och hjälper företag att få en mer högpresterande säljorganisation.

En mycket intressant halvdag där ett tjugotal representanter från olika företag och branscher fick möjlighet att lyssna på Martin. Fokus för dagen var sälj och hur företag ökar sin försäljning. Martin delade med sig av observationer av vad företag och säljare gör som når sina mål och ökar försäljningen. Många tips och metoder att tillämpa för att få sitt företag att göra mer affärer och bättre affärer togs med efter den avslutande dagen.

Stort tack alla som var med och deltog i detta event och tusen tack till Martin och Advisor Partner som valda att arrangera denna dag hos oss på Sjögärde Golfklubb. Är det någon som skulle vilja kontakta Martin så gör ni det på nummer 070-8116140 eller mail martin.troede@adviser-partner.se

Skulle du och ditt företag också vilja konferera eller arrangera liknande event på klubben så tveka inte att kontakta oss på kontaktuppgifterna nedan. Vill ni dessutom bryta av med en rolig aktivitet att göra tillsammans har vi förutom golfen även footgolf och frisbeegolf.

Stort Tack!

Mvh,

Sjögärde Golfklubb